Vacature Podotherapeut m/v

Happy in Rotterdam!
Vacature bij Happy Feet Podotherapie

Podotherapeut gezocht
Ben jij (bijna) afgestudeerd of toe aan een nieuwe uitdaging in de dynamische stad Rotterdam? Happy Feet Podotherapie is op een zoek naar een podotherapeut met affiniteit voor de diabetische voetzorg. Onze hoofdvestiging is gesitueerd in hartje Rotterdam, daarnaast zul je enkele dagdelen per week werken op een van de locaties in Rotterdam of aangrenzende gemeentes. Bij ons maak je deel uit van een klein en gezellig team bestaande uit twee podotherapeuten en twee secretaresses, waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.
Happy Feet Podotherapie is een jonge, groeiende praktijk die veel waarde hecht aan persoonlijk patiëntencontact (op locatie en indien noodzakelijk ambulant) en een nauwe samenwerking met huisartsen, praktijkondersteuners en (kinder-) fysiotherapeuten.

Wij vragen:
– (bijna) Afgestudeerde podotherapeut
– Affiniteit voor de diabetische voetzorg
– Min. 3 dagen inzetbaar en woonachtig in of rondom Rotterdam
– Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels)
– No-nonsense mentaliteit
– Grote mate van zelfstandigheid en nauwkeurige en accurate manier van werken
– Iemand die mee durft te denken over de professionalisering van de praktijkvoering

Wij bieden jou een positieve werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden waaronder een lease auto en mogelijkheid tot het volgen van vervolgopleidingen/cursussen en het werken in verschillende settings met een diverse patiëntenpopulatie. Voldoende mogelijkheid tot samenwerking en overleg binnen het team. Wij hebben ruim de tijd voor de patiënten en wij hanteren geen targets.
Je wordt bij ons gedegen inwerkt, je wordt gezien, en wij hebben om de week team bespreking, wij streven naar een goede work life balance. Wij werken met de modernste apparatuur en materialen.

Interesse?
Neem contact op met Jolanda Hazewindus (tel: 010-495 32 33) of stuur je sollicitatiebrief met CV naar jolanda@happyfeetpodotherapie.nl