Vacature Podotherapeut m/v

Happy in Rotterdam!
Vacature bij Happy Feet Podotherapie

Podotherapeut gezocht

Ben jij (bijna) afgestudeerd of toe aan een nieuwe uitdaging in de dynamische stad Rotterdam? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Wij werken grotendeels op één van de twee hoofdvestigingen in hartje Rotterdam Centrum en in Rotterdam Nesselande. Daarnaast werken wij maximaal 2 dagdelen per week op een van de overige behandellocaties in Rotterdam of aangrenzende gemeentes.
Je maakt bij ons deel uit van een klein en gezellig team bestaande uit twee podotherapeuten en twee secretaresses, waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.
Happy Feet Podotherapie is een jonge praktijk die veel waarde hecht aan persoonlijk patiëntencontact en samenwerkingen met huisartsen, praktijkondersteuners, pedicures en (kinder-) fysiotherapeuten. Wij nemen ruim de tijd voor de patiënten en hanteren geen targets.

Wij vragen:

– (bijna) Afgestudeerde podotherapeut
– Minimaal 3 dagen inzetbaar
– Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels)
– No-nonsense mentaliteit
– Nauwkeurige en accurate manier van werken

Wij bieden:
– Een positieve werksfeer
– Goede arbeidsvoorwaarden
– Een lease auto
– Mogelijkheid tot het volgen van vervolgopleidingen/cursussen
– Werken in verschillende settings met een divers patiënten bestand. Er is voldoende mogelijkheid tot samenwerking en overleg binnen het team.

Je zult ruim de tijd krijgen om goed te worden ingewerkt. Op meerdere dagen werk je met collega podotherapeuten en de assistentes op één locatie, zodat er veel overlegmomenten zijn.
Wij streven naar een goede work-life balance en werken met de modernste apparatuur en materialen.

Interesse?
Neem contact op met Jolanda Hazewindus (tel: 010-495 32 33) of stuur je sollicitatiebrief met CV naar jolanda@happyfeetpodotherapie.nl