Het team

Happy Feet Podotherapie is een kleinschalige praktijk en bestaat uit twee podotherapeuten en twee secretaresses.

Jolanda Hazewindus-de Bruin

Podotherapeut


Podotherapeut Jolanda Hazewindus-de Bruin is afgestudeerd aan de Hogeschool Fontys te Eindhoven en heeft daarna de post-HBO opleiding tot diabetespodotherapeut gevolgd. Jolanda heeft een grote passie voor de diabetische voet en heeft hierin veel ervaring opgedaan in de praktijk en bij verschillende ziekenhuizen in Rotterdam en omgeving. Ze geeft af en toe lezingen aan praktijkondersteuners, artsen en pedicures. Jolanda haalt veel voldoening uit iedere werkdag om te werken met telkens weer bijzondere mensen met verschillende (pijn)klachten. Daarbij gaat ze op zoek naar de oorzaak van de klacht en doet ze haar uiterste best om een oplossing voor de betreffende klacht te bedenken. Zeer belangrijk vind ze de samenwerking met andere disciplines. Jolanda is getrouwd, is een trotse moeder van een zoon en dochter en heeft twee lieve labrodoodles.

Simone Eisses-Panayiotou

Podotherapeut


Podotherapeut Simone Eisses-Panayiotou is afgestudeerd aan de Hogeschool Saxion te Enschede en heeft daarna haar Master Health Care & Social Work afgerond. Op dit moment volgt ze de Post-HBO opleiding tot sportpodotherapeut. Simone is haar loopbaan als podotherapeut begonnen op Cyprus en is daarna werkzaam geweest in het noorden van Nederland bij een grote praktijk voor podotherapie en orthopedie waar ze veel ervaring heeft opgedaan. Simone heeft in verschillende landen gewoond, waardoor ze een grote passie voor reizen en andere culturen heeft ontwikkeld. Ze is getrouwd en moeder van een dochter.
Onze steun en toeverlaat zijn secretaresses Masja en Carrie.

Happy Feet Podotherapie is lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en de Nederlandse Vereniging van Diabetes Podotherapeuten. De podotherapeuten volgen regelmatig nascholingen en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.